Ieeja

Reģistrācija
Sākums
 
 
Ziemassvētki ...
Apsveic vienkārši tāpat
500
Sākums » 2009 » Novembris » 8 » Linda Leen un Liepājas simfoniskais orķestris ieskaņo Ziemassvētku albumu
Linda Leen un Liepājas simfoniskais orķestris ieskaņo Ziemassvētku albumu
08:46

Liepājas straujie vēji pa pilsētu izkaisījuši saldās mūzikas skaņas, kas nāk no Graudu ielas koncertzāles - tieši tur šobrīd tiek ieskaņots Lindas Leen jaunais Ziemassvētku albums „Ziemasskaņas”.

Linda Leen un Liepājas simfoniskais orķestris ieskaņo Ziemassvētku albumu

Tikai nedaudz vairāk kā gadu pēc Lindas Leen atgriešanās albuma „Chameleon” māksliniece klausītājiem gatavo jau nākošo albumu, kas būs pirmais Lindas albums latviešu valodā.

Jaunais albums „Ziemasskaņas” ir veidots Holivudas Ziemassvētku filmu mūzikas noskaņās un nāks klajā 2. decembrī. Tajā būs atrodamas jaunas Lindas Leen oriģināldziesmas, Raimonda Paula un citu pasaules klasiķu skaistākās Ziemassvētku melodijas, kas nu ir ieguvušas jaunu un neatkārtojamu skanējumu Liepājas simfoniskā orķestra izpildījumā.

Dziesmu jaunās interpretācijas radušās īpašas starptautiskas sadarbības rezultātā – to veidotāji ir komponiste / aranžētāja Lolita Ritmanis (ASV), kas ieguvusi Emmy balvu par mūziku animācijas filmai „Batman beyond”, Mark Mattson (ASV) un pati Linda Leen.

Ar šo albumu Linda vēlas paust klausītājiem savas ziemas sajūtas no bērnības ar „Circenīša Ziemassvētkiem”, „Ziemeļblāzmas romanci”, „Laba slava sniedziņam”, līdz šodienai – pašas sacerētām dziesmām par ziemu dabā un cilvēka sirdī, kas tā alkst pavasara...

Jaunā albuma pirmatskaņojums notiks šā gada 13. decembrī Kongresu namā notiks vienīgie Lindas Leen Ziemassvētku koncerti Rīgā. Koncertā skanēs dziesmas no jaunā Lindas Leen Ziemassvētku albuma „Ziemasskaņas” un skaistākās melodijas no mūzikla „Mūzikas skaņas”.

Koncertu biļetes: www.bilesuserviss.lv

Plašāka informācija par koncertu un jaunā albuma tapšanu www.lindaleen.com

Skatījumu skaits: 1020 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:
Ziņu kalendārs
«  Novembris 2009  »
PrOTCPkSSv
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Meklēšana
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Arnis Freimanis © 2024
Uzturēšanu nodrošina uCoz