Ieeja

Reģistrācija
Sākums
 
 
Ziemassvētki ...
Apsveic vienkārši tāpat
500
Sākums » 2011 » Decembris » 18 » No Rīgas uz Papardi dodas īpašs Ziemassvētku vilciens
No Rīgas uz Papardi dodas īpašs Ziemassvētku vilciens
09:50

Šodien ceļā devies "Ziemassvētku vilciens", kas visus gribētājus vizina no Rīgas līdz Gulbenei un tālāk ar šaursliežu dzelzceļa bānīti līdz Papardes stacijai.

Ceļā "Ziemassvētku vilciena" pasažierus izklaidē Rīgas cirka mākslinieki un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) orķestris, Ziemassvētku dziesmas mācīs koris "Balsis", bet "Latvijas Pasts" nodrošina īpašas Ziemassvētku apsveikumu atklātnes. Savukārt Papardes stacijā tiks iedegta Ziemassvētku egle un savas prasmes rādīs Valsts robežsardzes dienesta suņi.

"Tā ir ļoti skaita ideja apceļot mūsu dzimto zemi ar vilcienu. Turklāt, kad uzzināju, ka bānītim pēc diviem gadiem ir 110 gadu jubileja, tad sapratu, ka tā ir ļoti vērtīga lieta, kas mums kopīgiem spēkiem ir jāsaglabā. Jo vairāk cilvēku uz turieni brauks, jo lielāka iespēja, ka tā arī notiks," uzsvēra arī pasākuma režisors Ints Teterovskis.

Savukārt "Latvijas Pasts" par godu šim pasākumam ir radījis īpašas apsveikumu kartītes, uz kurām zīmējums būs jāuzzīmē pašiem kartīšu sūtītājiem. Tādējādi iecerēts mācīt bērniem ne tikai apsveikt savus tuviniekus ar elektroniskiem sakaru līdzekļiem, bet sūtīt arī kartītes. Visi "Ziemassvētku vilciena" pasažieri šaursliežu dzelzceļa bānītī, kas nogādās no Gulbenes līdz Papardes stacijai, nesatilps, tādēļ daļa uz turieni dosies ar bānīti, bet daļa ar autobusiem, pa ceļam apskatot arī Vecgulbenes muižu.

"Papardes stacijā mūs sagaidīs Ziemassvētku egle, kuru varēs izdekorēt ar meistardarbnīcās radītajiem rotājumiem. Tā kā piedalās arī ugunsdzēsības dienests, tad es ceru, ka varēsim tikt līdz pat galotnei, kā arī varēsim izdiedāt Ziemassvētku dziesmas," pastāstīja Ints Teterovskis.

Kopumā pasākums ilgs 12 stundu, un kopumā ar "Ziemassvētku vilcienu" tiks nobraukti gandrīz 500 kilometru.

Skatījumu skaits: 1338 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:
Ziņu kalendārs
«  Decembris 2011  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Meklēšana
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Arnis Freimanis © 2024
Uzturēšanu nodrošina uCoz