Ieeja

Reģistrācija
Sākums
 
 
Ziemassvētki ...
Apsveic vienkārši tāpat
500
Sākums » 2011 » Decembris » 15 » Notiks Miera ielas ziemas tirdziņš
Notiks Miera ielas ziemas tirdziņš
12:54

Pirmssvētku nedēļas nogalē Miera ielas republikas pārstāvji sarosās un aicina uz otro Miera ielas ziemas tirdziņu, informē Līga Stibe.

Notiks Miera ielas ziemas tirdziņš

Šobrīd visā Miera ielas garumā uzplaukst radošs kvartāls, ko veido kafejnīcas, veikaliņi un citas radošas iniciatīvas. Šeit valda rosīga atmosfēra un vienlaikus arī miers, kas rodas, nogriežoties no galvenajām ielām un to burzmas. Tas ir pievilcīgs vaibsts pilsētas sejā, ko novērtē gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi. Gada laikā Miera ielas radošo aktīvistu skaits ir kļuvis kuplāks un jau esošajiem Mierieliešiem piepulcējies stikla pārvērtību punkts „Buteljons", interjera un mēbeļu dizaina veikals-darbnīca „Puka", kafejnīca „Mierā" u.c.

Šogad tirdziņš notiks sestdien, 17. decembrī, un svētdien, 18. decembrī . Dienas laikā būsiet aicināti apmeklēt radošās darbnīcas gan pieaugušajiem, gan bērniem - uzzīmēt multeni tējnīcā „Illuseum", izgatavot kartiņu veikalā „Ze store", par kuras nosūtīšanu parūpēsies veikala saimnieki, kā arī iemēģināt roku dekupāžā kafejnīcā „Mierā". Arī citi Miera ielas pārstāvji lutinās savus viesus: veikalā-darbnīcā „Buteljons" jūs cienās ar Ziemassvētku karstvīnu no pašu gatavotām glāzēm, „Takā" - ar spēcinošu zāļu tēju, bet „Mājas svētībā" tiks radīta pasaka, un tās tēli atdzīvosies izstādē „Brīnumu Mežs".

Visi Miera ielas radošīe pārstāvji būs īpaši parūpējušies par Ziemassvētku niekiem un priekiem, un veikalu plauktos varēsiet atrast sveces, īpašus dizaina traukus, tējas no Latvijas, Ķīnas un citām pasaules vietām, tekstilizstrādājumus, gleznas, mēbeles, ziedus – gan tādus ko dēstīt puķu podā, gan tādus, ko piespraust pie atloka, un daudz ko citu!

Miera ielas ziemas tirdziņā piedalīsies „Buteljons", „Mierā", „Taka", „Mājas svētība", „Dad cafe", „Ze store"," 20. gadsimts", „Puka".

Ikviens tiks gaidīts Miera ielas ziemas tirdziņā sestdien ,17. decembrī , un svētdien, 18. decembrī, no plkst. 11.00.

Ar pilnu pasākuma programmu var iepazīties Miera ielas republikas tīmekļa vietnē Facebook: http://on.fb.me/q7Zgq0

Skatījumu skaits: 1295 | Pievienoja: Admin | Reitings: 0.0/0 |
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Ieejas forma
Lietotāja vārds:
Parole:
Ziņu kalendārs
«  Decembris 2011  »
PrOTCPkSSv
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Meklēšana
Vietnes draugi
Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Copyright Arnis Freimanis © 2024
Uzturēšanu nodrošina uCoz